Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Nimi / yritys *

Tämä kenttä on pakollinen.
Puhelin

Invalid Input
Sähköposti *

Tämä kenttä on pakollinen.
Viesti

Invalid InputThis should not be shown *


Elintarviketeollisuus

Kuituvahvisteinen lavakääre

Kuituvahvisteinen kiristekalvo on noin puolet ohuempi kuin vastaavan murtolujuuden omaava perinteinen kalvo, mutta kestävyyttä on parannettu lisäämällä kalvoon kuituja valmistuksen yhteydessä. Tämän seurauksena jätteen määrä puolittuu, mutta kalvo on yhtä kestävä, ja monissa olosuhteissa jopa kestävämpi, kuin vastaava perinteinen kiristekalvo. Kuidut eivät vaikuta kalvon kierrätettävyyteen.

Lue lisää...

Kalvot ja foliot

Olemme erikoistuneet folioihin ja laminaatteihin jotka tarjoavat parhaat barriääriominaisuudet tuotteellesi. Alumiinilla tai ilman, sinä valitset.

Lue lisää...

Perforoitu lavakääre

Elintarviketeollisuudessa tuotteet joudutaan usein pakkaamaan kosteina myyntieriin. Kosteus voi olla peräisin pakkauksen ulkopinnan huuhtelusta (panimot) tai kuljetinrata voi syystä tai toisesta olla märkä. Tiivis lavakääre ei päästä kosteutta ulos ja seurauksena voi olla esim. metallipakkauksen ruostuminen tai mikrobikasvustoa pakkausten ulkopinnoissa.

Lue lisää...

Saumattavat kannet

Ballerstaedt & Co on v. 1946 perustettu saksalainen perheyritys ja jo yli 40 v. ajan markkinajohtaja alallaan saumattavissa suljentajärjestelmissä, johon kuuluvat saumauskoneet ja alumiiniset kannet.

Lue lisää...

Valmispussit

Valmispussi on hyvä ratkaisu pienempien määrien kyseessä ollessa. Sveitsiläinen Wipf valmistaa 3- ja 4-sivusaumattuja pusseja ja ns. Doypack-mallisia seisovia pusseja.

Lue lisää...