Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Nimi / yritys *

Tämä kenttä on pakollinen.
Puhelin

Invalid Input
Sähköposti *

Tämä kenttä on pakollinen.
Viesti

Invalid InputThis should not be shown *


Jakelujärjestelmät

Waldnerin järjestelmistä löytyy useita tapoja järjestää laboratoriossa käytettävien hyödykkeiden (esim. kaasut, nesteet, sähkö, ATK-verkko, vesi ja jätevesi) jakelu sekä huonetekniikan asennus:

Service duct - hyödykekanava

Tämä seinälle asennettava kanava on joustava tapa tuoda hyödykkeet työpisteille. Sen ergonominen ja moderni muotoilu tuo sekä visualisen että mukavan lisän työpisteelle.

Service spine - hyödykeseinä

Hyödykeseinä on työpisteiden väliin sijoittuva järjestelmä. Tämä valmis elementti tekee laboratorion sisustamisesta ja asennuksesta erittäin nopean. Seinään voi kiinnittää hyllyjä, kaappeja ym. ja hyödykkeiden jakelu tapahtuu seinästä. Älykkäät ripustustoiminnot luovat joustavuutta laboratoriotyöskentelyyn.

Service wing - hyödykesiipi

Siipi tuo uuden ulottuvuuden laboratoriotyöskentelyyn. Tämä 10 vuotta käytössä ollut järjestelmä on vakiinnuttanut asemansa laboratoriossa, joissa tehtävät muuttuvat usein. Katosta ripustettavaan siipeen saa monta eri hyödyke- ja toimintoliitäntää. Riittää, että huoneeseen tuodaan hyödykkeet (esim. kaasut, sähkö, nesteet) yhteen pisteeseen, josta ne johdetaan siiven kautta työpisteille.

Service ceiling - hyödykekatto

Tässä versiossa laboratoriovarustelu on tehty tulevaisuuden tarpeita ajatellen, tarpeita, joita ei suunnitteluvaiheessa voitu tietää. Hyödykekatto on kattojärjestelmä, joka asennettaan täysin tyhjään tilaan, jossa on vain hyödyke- ja tekniset liitännät ennalta sovitussa paikassa. Koko järjestelmä kasataan lattialla kyseisessä tilassa ja varustellaan valmiiksi. Kattojärjestelmässä on kaikki huoneen tekniset tarpeet ilmanvaihdosta valaistukseen ja hyödykkeiden jakeluun. Kun varustelu on valmis kiinnitetään järjestelmä kattoon. Tämän jälkeen katossa oleviin liitäntöihin voi yhdistää tarpeen mukaan vetokaappeja, hyödykepilareita työskentelypisteille, väliseiniä jne.