Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Nimi / yritys *

Tämä kenttä on pakollinen.
Puhelin

Invalid Input
Sähköposti *

Tämä kenttä on pakollinen.
Viesti

Invalid InputThis should not be shown *


Kiskokalusto

Pyörät ja pyöräkerrat

DCD Ringrollers on johtava raitiovaunujen pyörien ja pyöräkertojen valmistaja. Moni suuri valmistaja on valinnut heidät ensiasennuspyörien toimittajakseen, ja Euroopan suurkaupunkien raitiovaunuista monet rullaavat tasaisesti DCD:n pyörillä - kilpailukykyisin kustannuksin.

Lue lisää...

Puskimet

Faiveley Transport Schwab AG:n puskinvalikoima sisältää muun muassa 30kJ, 40kJ ja 70kJ sivupuskimia sekä 30kJ, 40kJ ja 70kJ diagonaalipuskimia, puskimia 150mm iskupituudella sekä henkilöjunapuskimia. Vaativiin tarpeisiin: Puskinlautasia muovisella "Low LCC" pinnalla sekä karkaistulla pinnalla. Schwabin puskimien erityispiirteitä ovat vankka konstruktio, alhainen sisäinen kitka sekä pieni huollontarve.

Lue lisää...

Vetolaitteet

Valikoima sisältää muun muassa ST-9-2 ja TS-2 vetolaitteita vakioratkaisuihin henkilö- ja tavaravaunuihin sekä mataliin asennustiloihin kaksoisjousilla olevia erikoisvetolaitteita.

Lue lisää...

Kytkimet

Faiveley Transport Schwab AG kehittää automaattisia kytkimiä juniin, raitiovaunuihin ja metrovaunuihin. Korkea laatu sekä pitkä kokemus Suomen talviolosuhteista takaavat näille laitteille korkean käytettävyyden.

Lue lisää...

Kumi-metalli joustoelementit

Trelleborg Anti-Vibration Solutions GmbH ja Trelleborg Anti-Vibration Solutions Switzerland AG ovat erikoistuneet rautatiekaluston teleissä, voimansiirroissa ja koreissa käytettäviin, värähtelyjä vaimentaviin kumi-metalliseoksesta valmistettuihin joustoelementteihin. 98% heidän toimittamista tuotteistaan on räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lue lisää...

Maadoitusharjat

Tibram AG valmistaa kiskokalustoon tarkoitettuja maadoitusharjalaitteita myös erittäin vaativiin kohteisiin, joissa virtamäärät ovat poikkeuksellisen korkeita. He valmistavat myös muutossarjoja jo käytössä oleviin ratkaisuihin mikäli asiakas niin toivoo.

Lue lisää...